Een ontdekkingsreis

Vanaf oktober reizen wij met deze interactieve theatervoorstelling door heel Nederland.

Trailer
Onder de trailer vind je meer informatie over de voorstelling.


Onze flyer is een kleurplaat! Maak er een mooi kunstwerk van en deel deze met ons op social media.
Facebook   Instagram


Educatie voor, tijdens en na de voorstelling

Voor de voorstelling…
Het voorbereidend lesmateriaal kan de leerkracht zelf in de klas uitvoeren. De opdrachten hebben een directe relatie met de voorstelling. Zo is er een handleiding voor het voeren van een filosofisch gesprek met vragen die ook terugkomen tijdens de voorstelling. Ook wordt er een enge geluiden orkest gemaakt dat voor de nodige spanning zal zorgen.

Tijdens de voorstelling…

De voorstelling is interactief en de kinderen worden tijdens de voorstelling uitgedaagd om al improviserend mee te spelen en vertellen. Ze worden actief betrokken bij het verloop van het verhaal en leren zo spelenderwijs wat een voorstelling is.

Na de voorstelling…
Na afloop is er een handleiding voor een reflectiegesprek en ontvang je tools om zelf theateropdrachten te geven in de klas. Zo gaat de ontdekkingsreis door na ons bezoek. 

Coaching voor leerkrachten
Wil je je theater vaardigheden verder ontwikkelen? Wij bieden ook training aan voor leerkrachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op. Kijk voor een indruk van de mogelijkheden op deze pagina.

De kosten voor een training zijn in overleg en afhankelijk van de wensen en de leervraag van de school.

Duur en kosten
Klik hier voor meer informatie 

De makers
Voor deze voorstelling werk ik samen met Fleur van Rijn (www.buroalsof.nl).  Wij zijn beide in 2013 afgestudeerd aan de opleiding docent theater (ArtEZ).  Na de opleiding hebben we les gegeven op verschillende scholen en instellingen en theatervoorstellingen gemaakt met kinderen en jongeren. Beide werken we vol passie vanuit onze eigen bedrijf en voor deze voorstelling bundelen we onze krachten.